BLOGgen

Nu er der ikke så længe til!!

March 11, 2019

 

Denne sommer byder på en ny mulighed for at vise mine ting frem inde i København, og det glæder jeg mig meget til. "Kunst i byen" er en sammenslutning af kunsthåndværkere som hvert år fra april til november udstiller deres egne værker i deres egne boder på Kongens Nytorv. Kvaliteten er høj over hele linien og tonen er god, så hvis du alligevel planlægger en tur til Københavns centrum uanset hvor du kommer fra, så kig forbi fredag lørdag og søndag mellem 11 og 16, hvor der helt sikkert sker noget, forudsat det ikke står ned i stænger. 

Jeg har tegnet de sidste par uger og det er der kommet nogle fede HC Andersen kort ud af. Jeg har også planlagt en plakat, som ikke er synlig endnu, men det blir den!

Jeg glæder mig meget til at være med og håber vi ses der inde :-)

Du kan se mine kort og plakater her:

 

 

Please reload

Rend efter
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
Påske

"Fugle

August 6, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

August 15, 2018

August 6, 2014

April 15, 2014

Please reload