BLOGgen

En rigtig god historie om et kæmpe maleri

April 11, 2015

 

Jeg er opdraget til at lade være med at "vise" mig, og det er faktisk lidt træls når det er det man skal leve af. Mit maleri af Linse Kessler havde over 250.000 interaktiviteter på facebook på min side Lisbet Winther-artist [som du gerne må like her ] og jeg blev så overvældet og glad. Det er sjovt og dejligt når en opgave går rigtig godt, man svæver næsten. Billedet blev solgt på auktion til 16.500 kroner og alle pengene gik til kræftramte børns familier, nøj hvor var vi stolte! 

 

A super story about a huge painting


hereI was brought up not to "show of" which is a pain in the neck, as that is what I actually has to live from. This piece had more than 250.000 interactives on facebook on my page Lisbet Winther-artist [please like ] and I was so surprised and happy. It is fun when things are going really well, I felt I could fly. The painting sold for 16.500 kroner on auktion [aprox. 2200 €] and the money was donated to an organisation helping families who have children suffering from cancer

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Rend efter
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
Påske

"Fugle

August 6, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

August 15, 2018

August 6, 2014

April 15, 2014

Please reload