BLOGgen

Bevidstheden om lysets tilbagekomst

October 14, 2014

 

Fredag den 10 oktober 2014

Jeg har set frem til denne udstilling og ferniseringen, med det sug i maven: Kommer der overhovedet nogen og ser den? Efter måneders forberedelse og indsamling af materiale, intenst arbejde i mit atelier, udvælgelse og ind imellem hovedrystende fortvivlelse: "Har jeg nok? Hænger det sammen? Og hvis ikke, er du så modig nok til at vise en bredspektret udstilling?

 

Udstillingen tager udgangspunkt i en periode hvor jeg oplevede megen sorg og hvor livet virkelig lagde arm med mig. Jeg er af natur et optimistisk tænkende og handlende menneske og besluttede mig for ikke at ville lade mig slå ud, men bruge maleriet til at komme igennem og skildre døden som den altid har været. Den følger os hele livet og er med os hver dag. Vi dør en lille smule hver dag, men vi lever lige så meget, eller mere. Forhåbentligt

 

Udstillingen rummer meget tungsindige billeder og meget lyse, farverige, hvor humoren får overtaget. Mine tegninger til Bryggebladet udgør den ene del af udstillingen, sammen med illustrationer til en børnebog som jeg er ved at færdiggøre. Udstillingens hovedtema – bevidstheden om lysets tilbagekomst – er at finde i galleriets hovedrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og der kom rigtig mange gæster. Fredag den 10 oktober var Kulturnat i København, og galleriet besluttede at holde åbent til klokken 22. Med rigtig mange besøgende til følge, vi regnede ud at over 100 mennesker havde været igennem galleriet

Du kan se udstillingen fra 10 oktober til 5 november 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Rend efter
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
Påske

"Fugle

August 6, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

August 15, 2018

August 6, 2014

April 15, 2014

Please reload