BLOGgen

"Fugle

August 6, 2014

10 kvindelige kunstnere har fået til opgave at fortolke emnet "Fugle" og det er der kommet en flot udstilling ud af, som kan ses fra 15 august til 10 september i Galleri Claus C, Store Kongensgade 118, 1264, København K.

Emnet er en bunden opgave, men fortolkningen er fri, og jeg har valgt at lave et femfløjet værk med skildring af stæren, fra æg til flugt, fugleunge, sort sol, og måske kattemad. Det har været en god rejse, som stadig er undervejs. Det er vigtigt for mig at lave en skildring, der både berører voksne og børn og forstås umiddelbart af beskueren. Farverne er og motivet er varmt, med undertoner af grumhed og kattens lystmorderiske tendenser, fuglens drilleri i et miljø der summer af sol og hede

Billederne blev til i et lille grønt hus på Ørbyhage i nærheden af Haderslev hvor jeg elsker at arbejde udenfor. Regner det har jeg atelierplads hos en nabo, og det er fint for så er der tit nogen man kan sparre med. Jeg glæder mig til at vise mit arbejde på udstillingen. Og håber på at der kommer mange gæster

 

Please reload

Rend efter
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
Påske

"Fugle

August 6, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

August 15, 2018

August 6, 2014

April 15, 2014

Please reload