BLOGgen

ROS vs ROS

April 15, 2014

En udstilling i et forladt hus på Naffet i Haderslev

I alle byer i Danmark ligger der en gade eller måske et helt kvarter eller en bydel, som en gang var det man på godt dansk kalder Ros. Pisserenden i København (stræderne i indre by) Naffet i Haderslev, you name it, fælles for dem alle er, de er mange steder blevet enten revet ned, eller renoveret og fra at være slum nu pludselig blevet attraktive boliger som koster rigtig mange penge. På Naffet i Haderslev blandt de mange smukke gennemrestaurerede gamle huse, ligger et lille to etagers bindingsværkshus. Her bor kattene, de der søger ly om natten og den der ikke rigtig kunne finde ud af at komme hjem. Hvis der altså er et hjem.

Huset oser af historie og vi faldt for det, fordi det er så skærende en kontrast til al den pænhed og skønhed (læs kedelighed) som hverdagen kan bære præg af. I samarbejde med Degn Marketing, som er et reklamebureau i Haderslev, har vi etableret en kunstudstilling i det gamle hus. 9 kunstnere med stor alders spredning, forskellig baggrund, men alle med tilknytning til området udstiller. Udstillingen åbner den 16 april med fernisering fra klokken 16 til 18. Vi lukker igen den 21 om eftermiddagen. Velkommen til ROS vs ROS.

Adgang på eget ansvar

Please reload

Rend efter
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Google+ Long Shadow
Påske

"Fugle

August 6, 2014

1/2
Please reload

Recent Posts

August 15, 2018

August 6, 2014

April 15, 2014

Please reload