Plakater

Halløj, så kom vi her til og jeg har lige opdaget at der mangler nogle motiver på min computer, men du kan heldigvis se et par stykker af mine plakater herMine illustrationer er ret genkendelige, selvom stregen hele tiden udvikler sig, kan du sagtens se at det er mig der har lavet dem. Og jo, jeg kan godt rentegne i Illustrator, og gør det aldrig, men lader tegningen stå frisk, så man kan se der er et menneske bag.

København_plakat_kopi.jpg

Oh Copenhagen …

Oh Copenhagen, København  er en fest, fuld af farver, sprog, stemmer, musik og kærlighed. Plakaten er trykt på 170 gr silk (papirkvalitet)

i A3 format

og hvis du skriver til mig kan du sikre dig en 

Eller flere

engleplakat.jpg

Det umusikalske Englekor …

Det umusikalske englekor laver alt andet end at synge. Tag en tur rundt i himlen og på jorden i vrimlen af alle mulige engle:

Husmor engel der er skidesur på sin mand fordi han sidder og drikker bajere ved pølsevognen

Den distræte

De der bare gør det

De der ikke gør

170 gr silk (papirkvalitet)

A3

Skriv bare

Juleplakat.net.jpg

På loftet sidder nissen …

Nissebyen summer af liv og rigtige nisseløgnehistorier, sæt dig bare op i tagrenden og lyt med, eller spis en tallerken dejlig risengrød med kanel og smørklat eller en sød julekage med glasur

Formatet er A3

Plakaten er trykt på 170 gr silk (papirkvalitet)

Skriv til mig

Julegavemaskinen.jpg

Julemandens værksted …

Julegavemaskinen er i gang!

Først bliver der hældt gaveessens ned i maskinen, så kommer der bamser ud i den anden ende, som bliver pakket ind og båret op af rebstigen i store sække, ud til julemandens rensdyr

Format A3

Plakaten er trykt på 170 gr

silk (papirkvalitet)

Bare skriv så ordner vi det: