Bøger

Dengang Josephines sutteklud forsvandt

I begyndelsen af 2015 indledte Josefine Passer og jeg et samarbejde om at skabe en børnebog, baseret på en historie skrevet af Josefine. Det er blevet til en herlig højtlæsningsbog for de 6 til 9 årige, som handler om en rejse til Italien hvor Josephine mister sin allerbedste ven, sin sutteklud. Bogens krøllede tekst og billeder udgør en enhed som er helt unik. Josefine og jeg opnåede et samarbejde der - uden at prale, det gør vi så alligevel, minder om Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsens. Den ene vidste hvad den anden gjorde. Bogen koster 149 kroner hos boghandleren. 

TV2Nord har lavet en dejlig udsendelsesrække om Josefine Passer, fyldt med glæde og kærlighed, men også sorg og kamp. Den beskriver hendes liv både med og uden sin far, hendes arbejdsliv som journalist og forfatter og vores samarbejde om børnebogen "Dengang Josephines sutteklud forsvandt" 

Du kan se udsendelserne her

Nogle af tegningerne i "Dengang Josephines sutteklud forsvandt

1/1

Du kan også se og høre Jytte Abildstrøm læse historien højt.

Peters hemmelighed af annette marie duncan

1/1

Annette Marie Duncan læste historier for sine unger når de skulle sove. 

Eller også opfandt de selv historier.

Peters hemmelighed rummer alt hvad et eventyr skal have for at blive et godt eventyr. En heks der kan lave trylledrik, en tam krage, en flyvende kost og en masse farligt og lidt uhyggeligt, men ikke ret meget.

Bogen er også oversat til engelsk

Magnus punkerhår af joan bach poulsen

1/1

Joan Bach Poulsen har skrevet en fin lille bog på vers, som handler om livets svære samtaler, såsom, sygdom, død, sjovt hår og at man helst vil sove hjemme i sin egen seng